Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

No jo, musis to brat tak, ze pro tebe je to brnkacka. Ja jsem byl rad, ze jsem udelal to cd a kdyz jsem zjistil ze nefunguje, tak jsem nevedel proc. Proto jsem sem psal. To proste nevis, jestli delas nekde chybu ty anebo je to problem treba prave nejakych ovladacu. Vzhledem k tomu, ze jsem si matne pamatoval, ze to pouzivas, tak jsem si rikal, ze to bude programek, kterej bude fungovat, ale neuvedomil jsem si to, ze pouze pro cloveka, kterej si ho i s tim cd nejak pripravi.

Pri obnove z Ghosta nemam problem s nicim, nehledam zadne ovladace a od Nortonu dostanes recovery CD, ktere asi uz obsahuje vse. Nechtel jsem ale Ghosta davat na netbook. Za ten Imagedrive bych i zaplatil, protoze jsem nechapal jeho velikost, ma to par MB, ale vadi mne, ze si vyrobce necha zaplatit za neco(vim, ze je i verze zdarma), co v podstate nefunguje a to debilni cd k tomu nevyrobi a nedoda. Na notebooku mam Ghosta a tam mne to nevadi. Driveimage to nemuze ovlivnit, to mas pravdu, ale muze ovlivnit to, ze udela nejaky zachranny cd, ktery ty ovladace uz v sobe bude mit. Vcera jsem cetl nekolik threadu v AJ a nikdo to nevyresil, pokud jsem spravne royumnel a kdyz jsem videl, co vsechno zkouseli, tak mne z toho bylo spatne. V zivote jsem to nevidel. Samy klikyhaky atd. To je delany akorat pro tebe a tobe podobny a to nemyslim nejak urazlive. Ty se na to podivas a vidis, ale ja bych musel zase nekolik hodin, mozna dni zkouset a hledat a ucit se milion dalsich veci, ktery pouziju jen jednou a za mesic uz je stejne nevim. Kdybych vcera za 40USD koupil Paragon, tak jsem mel klid, jenze nevim, jesli uz pojede i na win7, ale usetril bych cas i penize. Jenze se ne zase nechce stahovat program, zkouset ho a pak zjistit, ze ma spustenych 5 sluzeb. Testovaci HDD ted nemam a zase porad instalovat neco naten, co pouzivam, se mne nechtelo...

AHCI vim, ze stahnu z Intelu i jinde, ale jak z toho udelam plugin pro Bart CD vubec nemam potuchy. Jestli to staci zabalit do cab, tak to zvladnu, ale i tak uz tomu programku moc neverim.
No a jestli je to tak jednoduchy a jen se to stahne a prida, tak nechapu ty dlouhy debaty na netu, kde to nekolik lidi resilo a nevyresilo. Dival jsem se na ten tvuj odkaz a jeste se na to podivam, ale zas kdyz tam vidim ty nesmysly, tak vubec nevim, co s tim. Ja nevim co v tech znacich znamena napriklad krizek, proc jsou tam znaky rovnitka anebo uvozovek atd. No a pokud se fakt jen nejak vytvori ty adresare a nejak do nich nacpes to AHCI stazeny z Intelu, tak jsou lidi, od kterych jsem cetl vcera navody poradni blbci, kdyz se s tim delaji uplne jinak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny