Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Na tem linku co som dal je to popisane (druha sekcia - how to add storage drivers). Subory ovladaca rozbalis, musi tam byt txtsetup.oem, ten zeditujes (odkomentujes: znak # na zaciatok riadku) riadky ktore nie su pre WinXP 32bit (ostane len jeden riadok pre WinXP IA32), a to je cele. Subory nakopirujes do toho bartPE (v urcitej faze vytvarania toho BartPE, ked sa pridavaju do toho subory a pluginy, v drivers\SCSIAdapter vytvoris novu zlozku s akymkolvek nazvom a nakopirujes tam subory). Na tom webe je aj vypisane potom ze jak by to malo priblizne vyzerat ten adresar drivers v BartPE. To je cele. Neni ziaden dovod preco by to nemalo fungovat, nasiel si nejake blbosti a ludia su blbi tak skusaju a pisu blbosti.

Driveimage je zdarma, a neni to OS ale len program a proste potrebuje OS s ovladacmi. To je cele. Autor nemoze distribuovat k tomu aj OS Win, z pravnych dovodov (autorske prava MS). Vacsina ludi nema AHCI v BIOSe zapnute (za prve je to kravina a za druhe su s tym len zbytocne problemy napr. aj pri instalacii WinXP - bez specialnych ovladacov na diskete instalator WinXP tiez nevidi disk, ked mas AHCI zapnute). BartPE s driveimage funguje bezproblemov s vypnutym AHCI. Ked chces mat AHCI zapnute tak treba ovladac, neni to problem len ho tam proste treba nacpat.

Ghost stoji prachy a recovery CD je mozno postavene na nejakom linuxe ktore nejak funguje aj s AHCI, ked chces ghost tak si to kup. Mne staci program zdarma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny