Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Ja neviem co si tam dal zalohovat a jak (nedavaj RAW mod, RAW mod zalohuje vsetky sektory, aj nepouzite), ale tak velke rozdiely nie su mozne, to nezvladne ani disk fyzicky tak rychlo skopirovat gigabajty dat. Navyse si asi nechal zapnutu kompresiu dat, co je dobre ale kompresia nieco trva.
P.S. k tomu nastaveniu: kompresia NONE znamena ziadna, low znamena slaba, high silna kompresia (kompresia znamena ze image zabere menej GB ale trva to trochu pomalsie).
k tomu shadowing services, ked nabootujes z BartPE tak to je uplne jedno co tam zvolis, ptz oddie4l ktory zalohujes neni pouzivany, nechaj to co tam je. Odporucam aj zalohovat z BartPE a nie z beziacich Win (ptz z beziacich Win odzalohujes nieco co je uprostred pouzivania).

S tym eSATA nema nic spolocne eSATA ale to ze ti tam nefunguje hot-plug (strkanie za jazdy). Bud je na vine BIOS tvojej zakl.dosky (neni v ACPI to co vyzaduje Win7, ak Win7 vyzaduje nejake nove ACPI metody alebo tvoja doska vobec nepodporuje hotplug na SATA ak si si vyrobil eSATA z obycajneho SATA) alebo je na vine nedorobena sracka s nazvom Win7. Tipujem to druhe, ako pozname MS tak je to pravdepodobne. Mozno by pomohli do tych Win7 dat ovladace chipsetu (http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng /desktop/chipsets/377980.htm si najdi svoj chipset a potom tahaj INF update pre Win7 a nainstaluj). Alebo nepouzivaj Win7, alebo to tam furt pripajaj rucne (odpajat to rucne nejakou ikonkou vpravo dole ze odpojit HW pred fyzickym odpojenim disku zasadne odporucam vzdy a v kazdom OS).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny