Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Ked si dal RAW tak zalohujes komplet cely oddiel (image bude velky ako cely oddiel), preto to trva. Ked nedas RAW zalohuju sa len vyuzite sektory a potom to bude trvat tak jak ten ghost ci co. Ja davam aj HIGH kompresiu.
To dalsie nastavenie (som dopisal hore do P.S.) nechaj tak ako to je, zalohu vytvaraj radsej tiez z toho BartPE, aby si nezalohoval Win uprostred behu, a ked nabootujes z BartPE tak na tom nastaveni vpravo nezalezi.

K eSATA: nepisal som nic ze by si nieco nastavoval v BIOSe. To sa nastavit neda, bud to vyrobca dosky urobil dobre alebo nie. Win7 moze chciet nieco novsie v ACPI a ked to ta doska v BIOSe pre Win7 nema tak to proste nema aj ked sa pokrajas, ked robili tu dosku tak Win7 neexistovalo.

Ovladace k chipsetu (a aj ku vsetkym ostatnym veciam - grafika, zvukovka, sietovka, atd) treba instalovat vzdy a do kazdych Windows, ja nechapem preco si furt kazdy mysli ze ovladace netreba. Ano ked nenainstalujes ovladace tak polovica veci nemusi fungovat a druha polovica veci moze fungovat bez ovladacov 10x pomalsie.
Ovladace su zvycajne na dodanych CD, ale nie k Win7, pred 2rokmi ked robili CD k zakl.doske tak asi tazko mohli tam dat ovladace pre Win7. Tak sa nauc hladat si ovladace na strankach vyrobcu, ked povazujes za nutne mat vzdy najnovsie nedorobene srackoWindowsy.
Chipset P35 mas tam v tom zozname co som dal link, to tam nevidis ci co?
doklikas sa sem: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?a gr=Y&DwnldID=18052&ProdId=816&lang=eng

P.S. nehovorim ze tie ovladace pomozu, ale nic ine s tym asi uz urobit nejde (okrem cakania na spasenie od MS vo forme servicepacku o pol roka)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny