Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Aha, ja si toho PS tam nevsiml. Mas pravdu, je dozalohovano a zkopcilo to celej disk. Ted jsem spustil obnovu a ukazuje to skoro 4h, to snad ne. SNad se to pohne, ale rychlost asi neni hlavni stranka toho programu. Ghost dela cca 45GB za cca 23minut. Takze z toho CD to bootuje, vidi na disk, zahajilo to obnovu, ale jestli se to povede teprve uvidime. Dam vedet.

Vim, zes nepsal nic o biosu, ale menapadlo, jestli se treba nemusi neco povolit nebo zakazat a ty dve veci o kterych jsme psal neznam.

Ja jsem si myslel a vsude jsem cetl, ze win 7 si instaluji vse samy a co nenainstaluji, ta se doinstaluje rucne. Mne po jejich instalaci jede uplne vse a tak jsem uz dal nic nehledal. Ted jsem zjistil, ze nejede ta esata.
Na ntb jede uplne vse a nemusim instalovat milion SW od IBM a mam skoro o pulku procesu min nez v XP. Vlastne taky nejde jedna vec, neukazuje se on screen kravina pri zvysovani jasu.
JInak chapu, ze ke stare desce nebude nic novy, jen jsem doufal, ze ji nemam az tak starou a ze by to v sobe win7 mohly mit.

Uz jsem to tam nasel, ale ja nestahuju ovladace nikdy od vyrobce, protoze mam nauzeny, ze od vyrobce na ntb od IBm vetsinou nejdou instalovat a tak proto stahuju od vyrobce desky a tam pro win 7 zatim nic neni.

Takze asi jediny reseni je pockat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny