Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

S clem to vim, ale neresim to, psal jsem to proto, ze jsem kdesi na foru cetl, ze nejakej debil tam tvrdil, ze win koupeny v USA nemuzes legalne pouzivat v EU, ze porusujes EULU, i kdyby, tak mne muzou vlezt na zada. Maji to prodavat za stejny ceny. DPH mne prinejhorsim vrati a ani se to nevejde s cenou do hodnoty, z ktere se ted clo plati.
Ja si system nikdy nekupoval, driv jsem mel kradenej a pak vzycky s pocitacem nebo ntb, takze jsem to neresil. Ja musim mit porad novejsi nebo nejnovejsi veci. Za prve kvuli jinym programum a za druhy kvuli tem samym programum, ktery jsou rok od roku narocnejsi. Mam to vsechno kvuli fotkam a urcite vis, ze kazdy rok mame vic a vic pixelu, takze s tim souvisi potreba novejsiho SW i HW. Kdybych nepotreboval kvuli fotkam ty veci okolo, tak to vubec neresim a mam klidne XP. Jenze ted chci jeste video a to bude jeste horsi. No a ty ultimaty se vyplati. Je tam pry lepsi sifrovani nez je Truecrypt a pak zalohovani celyho disku a nemusim platit za Norton, kterej se sedmickama ted nejede. A vypada to, ze je to opravdu jeste rychlejsi nez Ghost. Ma to XP mod, diky tomu mne jede i 6 let starej skener.
Zalohovani neresim, budu pouzivat to z win. Ted jsem zjistil, ze se cela zaloha da pripojit jako virtualni disk a obnovim si i jednotlivy soubor, coz je super.
Do konce obnovy zbyva jeste skoro hodina..

Sakra a neslo by tu Esatu nejak oblbnout? Kdyz to asi pripojim pres USB tak by to snad videt mohlo. Nebo co kdybych koupil nejakej novej Esata konektor nebo co to je. Jo a tohle nemam strceny primo v desce, ale dole v bedne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny