Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Jo, mam nainstalovany vse a nejede to, navic to co slo jeste pred chvilkou instalovat uz pise, ze ted nejde, ze nemam dostatecne prostredky v pc nebo cosi takovy. Pres USB je to zas pomalejsi. Ted zkousim jeste jednu moznost, ale nevim, co tam vybrat. Objevil jsem tam, ze to umoynuje instalovat ovladace starsich zarizeni, alen ejak tam nemuzu najit to moje.

Tak obnova je hotova. Funguje to, akorat je to silene pomaly. Ted jsem tam chtel zkusit rychlost te obnovy z toho programu ve win a nejde to udelat. Takze bude tou obnovou neco posralo ve win nebo nevim co, protoze predtim to fungovalo.

No nepotrebujes novej system, to je pravda, ale kdyz si koupis novej program, kterej i kdyz neni nutnej, tak je rozhodne doporucenej. Navic nekdy je i nutnej, jak si ted vzpominam, kamos mel CS2 a nedoinstalujes do toho nijak nejaky knihovny na novy rawy a skoro co rok, jsou novy raw formaty i u jednoho vyrobce, takze te v podstate nuti do upgradu vseho. Jo, co ma MS delat nebo ne, to nevyresime, ale mel bys tam jit delat. Myslim, ze bys jim tam vycistil ty jejich zaprdeny kancliky:-).

S velkym poctem pixelu nic nenadelas. Kazdy novy fotak jich ma vic a nemuzes to koupit a pak je nekde doma vyhanet. JInak zalezi na velikosti cipu, takze vic pixelu je treba pro me vyhoda a sum a nic horsi nepocituju. Navic je mne uipne jedno, ze to ve tme jinak foti. Kdo foti ve tme je trochu divnej. Kdyztak uz ma mit blesk a ja ve tme vbec nefotim, takze i kdyby to ve tme nevyfotilo nikdy nic, tak je mne to jedno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny