Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pouzivate nekdo Driveimage XML?

Obnov to zo zalohy ghostu alebo driveimage to obnovi uplne vsetko do posledneho bitu. To windowsovske zalohovanie ja neviem co robi a co obnovuje.

S tym SATA moze byt problem to ze
Onboard SATA/IDE Ctrl mode mam na IDE.
z toho mi vyplyva ze pravdepodobne (neviem co mas za dosku) tam mas dva SATA radice, jeden je v chipsete (intel) a ten asi neni nastaveny na AHCI (ked tam mas nastaveny mod IDE), a druhy je nejaky extra radic na doske (nie intel) a ten je v AHCI.
Neviem na ktorom radici mas teraz HDD a teda na ktorom je nainstalovany Windows, z toho by vyplyvalo ze ktory mozes prepnut a ktory nie.
Ale ovladace by bolo dobre nainstalit na oba radice (potom mozno pojde aj hotplug). Ked je onboard (intel) radic nastaveny ako IDE (ne-AHCI), tak tam nedavat ten intel matrix storage ovladac (ten je len pre AHCI). Treba tam dat ovladac pre ten druhy radic (jaku mas presne zakl.dosku?) a v ktorom presne SATA konektore je strceny HDD na ktorom je Win?
Ono to moze byt aj vidno v sprvcovi zadriadeni, ked si to das tam v menu zoradit podla pripojenia. Tak vidis ktory disk je kam pripojeny na ktore radice, a aj co su tam za radice (a aj na ktorom radici je ten eSATA disk, ked ho mas pripojeny tak ho tam vidis)

P.S. ten Intel INF Update si tam nainstalil? Ten je dobre mat v kazdom pripade (ten je aj pre intel radic v mode IDE).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny