Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV Pinnacle

zdravím koupil jsem si PCTV Hybrid Stick Solo od Pinnaclu a chtel jsem se zeptat jak je to s nastavením a ruznymi doplnky.
1- chytám DVB-T ale neni to taková kvalita vidím tam "kostičkové šikmé čáry" není ten obraz hladký jako v TV proč?a co s tím?
2- kdyby to bylo malou anténou dá se pořídit jiná ? větší?
3- zatím jsem tuto USB TV zkoušel na mělníku na intru uprostřed pole stěny jsou ze sádrokartonu a blizko neni žádná vysoká budova a nemužu kloudně naladit nova, prima, nova cinema, prima cool
ČT 4, 24, 2, 1 ladím na kvalitu 100% ale sílu signálu mam kolem 60% obraz je plynulý a bez přerušování a trhání zvuku až na tu ostrost toho obrazu viz. 1
s PCTV nemám žádne zkušeností takže jestli to je normální tak se nedivte že to nevím:-d

Předmět Autor Datum
Zavisi od toho jake velke kosticky a pri jakom silnom pohybe. Pri statickom obraze (napr. pri sprava…
MM.. 14.09.2009 17:19
MM..
Inac si uvedom ze bezna CRT TV ma efektivne rozlisenie tak okolo 700x500 a aj to uz prehanama PAL to… poslední
MM.. 14.09.2009 17:22
MM..

Zavisi od toho jake velke kosticky a pri jakom silnom pohybe. Pri statickom obraze (napr. pri spravach ked len sedi komentator a nic sa nehybe) by si nemal vidiet ziadne kosticky (a ak vidis tak mas prilis vysoke rozlisenie monitora a/alebo nahovno program ktory to zobrazuje, zapni si v nom nejake vyhladzovanie). Pri silnejsich pohyboch samozrejme su kosticky ptz to zavisi od sily kompresie signalu a proste taka kvalita bola pre digitalne pozemne vysielanie zvolena (ma to urcite dovody).

Pokial ti to kostickuje nahodne a velke kosticky tak to je rusenie resp. nekvalitny signal. Antena sa da samozrejme kupit aj lepsia napr. smerova apod. Pomaha len na velke kosticky a trhanie apod.

Inac si uvedom ze bezna CRT TV ma efektivne rozlisenie tak okolo 700x500 a aj to uz prehanama PAL to cele este silne rozmazava cim by sa akekolvek kosticky rozmazali, takze jasne ze s nejakou CRT TV nevidis kosticky jak na monitore 2000x1600 ktory zobrazi cokolvek dokonale ostro (aj kosticky)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru