Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejdou hry...??

dobry den , uz asi tyden mi nejdou spustit hry fifa,anno,lord of ring ale ostatni hry jdou ...spustim hru blikne cerna obrazovka a najednou se to vrati do plochy a pise to program prestal pracovat a pote se hra vypne a dalsi ty keci.... nevim cim to je..vubec nevim poradte mam win7 ale jinak mi hry vzdy sli az do tohoto tydne

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co bolo pred tyzdnom do PC instalovane alebo co bolo robene s PC? Mohlo sa posahat nieco v HW alebo… poslední
MM.. 15.09.2009 19:21
MM..

Co bolo pred tyzdnom do PC instalovane alebo co bolo robene s PC?

Mohlo sa posahat nieco v HW alebo sa posahalo nieco v ovladacoch alebo samotnych suboroch hry (napr. virom alebo tam niekto cpal nejake ine ovladace) skusit preinstalovat vsetky ovladace (zakl.doska, grafika, zvukovka), preinstalovat hru (original a nepozivat nejake nefunkcne zavirene cracky), odvirit. Skusit preinstalovat directx runtime. Skusit u zvukovky vypnut HW akceleraciu (napr. moze byt nieco v start-spustit: dxdiag alebo v nastaveni hry)

Inac vid herna poradna, ako uz bolo pisane. Takych dotazov je milion (aj v tejto poradni) a kazdy podobny problem moze mat inu pricinu, precitaj si vsetky a skumaj co by to mohlo byt u teba. Alebo nainstaluj Windows a potom ovladace a directX a hru uplne nanovo vcetne formatovania pred instalaciou Win.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru