Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace Adobe Reader přes GPO

Děkuji za doplnění.

ad 1) Práva na sharu jsou v pořádku a kromě toho to je ve stejném adresáři jak msi balíček a ten problém nemá. A pokud tam nalinkuji vytvořený MST soubor ze stejného adresáře, tak ho vezme. Problém je pouze s MSP.

ad 2) máš pravdu, to mě nenapadlo, stejně tak to lze ošetřit prioritou politiky, to mi došlo ale až teď.

ad 3) Předně nevím, proč to v Adobe tak komplikují a nevydávají úplnou funkční verzi když aktualizace nejde samostatně instalovat, ale to je na jiné téma. MST vytvářím Adobe Customization Wizard 9, ale tam jsem nikde nenašel místo, kde MSP k původnímu MSI přidat. Jediné místa, kde by to bylo možné přidat jsou Server Location a Launch Other Applications, ale ty mám za to, že mají jiné určení.

Našel jsem k tomu tady toto, ale nedaří se mi to aplikovat, přesněji pochopit, co tím chtěl autor sdělit.

Note: You can tune any application that you deploy with a patched MSI file by using Adobe Customization Wizard 9. Copy all files, except AcroPro.msi, from the Acrobat installation folder on the DVD to the patched administrative installation point. Then, use Adobe Customization Wizard 8 to tune the administrative installation point. This installer can be deployed using Manual install (Interactive install) or Silent install with any supported software Distribution Tool, such as GPO, SMS, and Citrix Installation Manager.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny