Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace Adobe Reader přes GPO

Pro podporu datových schránek (práce s podpisem) jsem instaloval v rámci domény přes GPO jako msi balíček Adobe Reader 9.1 jako inovaci na Adobe Reader 7.0.9. Před instalací jsem použil Adobe Customization Wizard 9 pro modifikaci instalačního balíčku (odinstalování předchozích verzí, zablokování výzev pro update atd.)

1. dotaz: Když se instalace provede, tak se záležitosti, které jsem vybral v Adobe Customization Wizard neprovedou. Přesněji některé ano, některé ne. Stará verze AR se odinstaluje, zablokované záležitosti v menu nápověda zmizí, ale zůstanou zbytky po AR7 v Program Files. Teď nevím, kde je příčina. Mlátí se navzájem Adobe Customization Wizard s aktualizací (inovace) v GPO?

Po instalaci AR 9.1 AR hned nabídle instalaci bezpečnostní záplaty v.913. Protože ale uživatelé mají pouze práva user, tak ji sami nenainstalují.

2. dotaz: Je nějaká možnost jak uvedenou aktualizaci verze 9.1 provést přes GPO? Aktualizace je v souboru AdbeRdrUpd913_all_incr.msp a vytvoření nového balíčku vyžaduje msi, To ale v aktualizaci obsaženo není. Ta po rozbalení obsahuje "jen" knihovnu authplay.dll.
Když tuto knihovnu překopíruji na PC uživatele ručně, tak verze AR i nadále zůstává v 9.1 a ne 9.13 jak je tomu když aktualizace proběhne řádně. Bezpečnostní díra je ručním nahrazením dll patrně zalepená (AR si na tuto akci nijak nestěžuje a funguje), ale netuším co tento "ruční update" bude dělat dále. Ví někdo?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny