Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s domácí sítí (chvíli jsem vidět a chvíli ne)

Dobrý den, mám problém se sítí na svém počítači. Když jsem připojen doma skrze router, jsem třeba hodinu vidět na jiném počítači a hodinu ne. A nebo třeba týden vůbec. Nevím jak je to možné. Říkal jsem si, že je to jen naším routerem doma. Ale minulý víkend jsme uspořádali LanParty a můj počítač psal, že má omezené nebo žádné připojení. A žádné počítače v místech v síti nebyli vidět. Avšak když jsme zapli hru, šlo mi normálně připojit a ostatní ze sítě mě viděli, ale já je prostě ne. Na routeru jsem blykal oranžovou barvou. K internetu mi jde připojit normálně.

Plus možná snad by vám pomohlo, když mi v připojení k síti byl výrazný rozdíl v paketech, přijatých asi 10000 a odesláno v řádu desítek.

Zkoušel jsem odinstalovat a nainstalovat ovladače, ale nic to nedělá. Kabel i router, vzhledem k tomu, že je to zkoušené na dvou routerech se může myslím vyloučit.

Už to tu prohlížím několik hodin, ale nikoho s podobným problémem jsem tu nenašel.Poraďte mi prosím někdo tyto problémy už přetrvávají půl roku, ale dnes to již chci řešit:)
Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny