Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno online HTML editor

nechcem to uplne ako redakcny system ale nieco podobne ale v omnoho jednoduchsej forme. A uz som nieco take robil ale nie zasa take komplikovane, ale postacujuce.
A preco si ho nestiahnem? Preto ze to chcem na dlhodoby vyvoj rozsiahlejsieho prostredia kde sa budu funkcionality pridavat podla potreby. Cize to nevznikne hned ale postupne. Momentalne to ma sluzit len na pridavanie prispevkov nieco ako oznamov, ktore budu predurcene datumom platnosti od do a podla tych datumov sa budu postupne zobrazovat alebo odstranovat zo systemu, a este par dalsich funkcionalit. A nemozem sa spoliehat na vynaliezavost uzivatelov (bfu) kedze ich poznam ze by si tam sami dokazali pridavat nejak jednoducho naformatovane prispevky. Takto tam budu mat prostredie, ktore im bude aspon trosku pripominat word alebo OpenOffice s ktorym uz pracovali takze sa v tom rychlejsie zorientuju.

Momentalne mam len jadro, ktore linkuje viacero mudulov a roznych komponentov do jednoho celku, generuje css a js casti stranky, takze som si vedomy toho ze redakcny system z toho nespravim za tyzden a ani za rok. A chcem mat vlastne komplexnejsie riesenie v ktorom sa vyznam a budem ho moct lahko doplnit, alebo remodifikovat na co bude poziadavka ako analyzovat casti neznameho kodu.

A este nepisal som ze to robim sam, ale zakladny navrh mozem urobit aj sam. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny