Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy se zvukem u ASUS M6

Ahoj!
Mám již cca 4 roky notebook ASUS M6800VA a poslední dobou mám u něj problémy s reprodukcí zvuku. Častokrát se stává (při přenášení, přechodu do/z úsporného režimu/režimu spánku), že když poté počítač pustím znovu, nejde mi u něj zvuk. Po dalších cca 3-5 restartováních se zvuk obnoví, nicméně tento problém se v neperiodickém sledu objevuje stále. Nevíte náhodou někdo, jak tento problém řešit? Za každou radu budu jedině vděčný. Předem díky za info!!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Inac v tom momente ked nemas zvuk tak skontroluj spravcu zariadeni, ze ci tam je zvukovka a ci je u…
MM.. 24.09.2009 20:43
MM..
Zvukovka je v pohodě, ale zvuk nejde ani z reproduktorů ani ze sluchátek...tohle všechno už jsem zko…
HonzaNP 24.09.2009 20:53
HonzaNP
Este si pozri v navode ci neni nejaka klavesova kombinacia Fn+cosi na mute (vypnutie zvuku) a skusil… poslední
MM.. 24.09.2009 23:46
MM..

Inac v tom momente ked nemas zvuk tak skontroluj spravcu zariadeni, ze ci tam je zvukovka a ci je u nej nejaky zlty vykricnik apod. Ak je zvukovka tam a OK a tvari sa vsetko ze zvuk prehrava, tak to moze byt len blby jacku na sluchatka ktory pri strceni sluchadiel vypina repro (a ked je blby tak to vypne aj ked tam nie su sluchadla). V tom pripade ked to nepojde skus sluchadla.

Este si pozri v navode ci neni nejaka klavesova kombinacia Fn+cosi na mute (vypnutie zvuku) a skusil by som ju zmacknut ked to nejde, prip. aj manipulovat s hlasitostou (zvycajne tiez Fn+neco, neviem jak to mas na tvojom NB), moze byt ze blbne nejak embedded controller.

Pri tom prenasani mas nabitu a vlozenu baterku v NB? Neni uz nahodou zdochnuta? (ze by bola zdochnuta aj interna BIOS baterka a tym padom by BIOS zabudal nastavenia alebo nejak blbol). Skusil by som v tom mat vzdy nejaku nabitu baterku. Alebo to skus prevadzkovat uplne bez baterky to tiez moze ovplyvnit EC. Ale to je len taky pokus preistotu, pravdepodobne to s tym nema nic spolocne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru