Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ISO z harddisku

hm, no, u W98 to neni az tak tragicke, mozes skusit na zaciatok taky jednoduchy pokus ktory ale u Win98 by teoreticky mohol aj fungovat - a to taky ze nainstalujes ciste Win98 (instalacky Win98SE si zozen hockde trebars na torrente (pssst:)) na cisty novy virtualny disk vo virtual PC. Potom nabootujes na tom istom virtual PC nejaky iny Win z ineho virtual disku, a subory z originalHDD normalne das vsetky skopirovat na ten virtualny HDD s tymi novonainstalovanymi Win98, a potvrdis ze chces vsetky prepisat (musis mat povolene zobrazovanie systemovych aj skrytych suborov a musia tie ich priznaky systemovy a skryty aj ostat - t.j. kopiroval by som to totalcommanderom a na to DVD ISO (=subory z originalHDD) by som dal len zip vytvoreny totalcommanderom zo suborov originalHDD, totalcommander nechava priznaky tak jak su ked to cpe do zipu. V TC si tiez treba nastavit ze nech zobrazuje systemove a skryte subory aby zozipoval vsetko).

Takym sposobom dosiahnes vpodstate tie jeho Win98, je to sice "prasiaren" ale je sanca ze by mohli aj nabehnut (ked nenabehnu tak skusaj mackat F8 pri starte a nudzovy rezim apod ci nabehne ten).
Ostatne postupy ako dostat ten HDD na virtualny HDD by boli zlozitejsie a ten Win by tam mal potom asi aj zasadnejsie problemy tykajuce sa CHS hodnot disku a umiestnenia particii apod to sa tazko na dialku to sa musi vidiet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny