Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna MAC address ?

Dobře tak já nevim jak přesně to je a jak se co nazývá.

Prostě na střeše je véliká anténa která chytá net v nějakym tom 5GHZ pásmu (myslim) z vysílače na kopci. Potom to jde do nějakýho AP,routeru nebo co to vlastně je a z něj to vysílá normální wifi 802.11 - a nato jsou pak připojení lidi z celího našeho malýho městečka (má to docela velkej dosah - to mam vyzkoušený s notebookem - jen sem se nemoh připojit ale tu wifi sem viděl).
No a z toho AP nebo routeru vede ještě jeden síťovej kabel do hubu kterej to dělí ještě na další 4 síťový kabely který to pak rozváděj unás po baráku (do každýho pc jeden - přičemž jeden je nevyužitej)

No takže vtom AP,routeru nebo coto je musí bejt něco co tam filtruje mac adresy protože když sem připojil noebook do toho čtvrtýho volnýho síťovýho kabelu tak se mi to připojilo jen do domácí sítě a né na net a když sme změnil MAC adresu obyčejný síťovky na tu stejnou co mam tady na stoláku tak už to šlo. (Samozdřejmě né najednou to by se přebíjeli ty mac adresy)

No a kvůli tomu si myslim že když se mi podaří nastavit MAC adresu té wifi síťovky na stejnou jako má normální síťovka na stoláku tak NEBUDU MUSET ZA 500 KUPOVAT ŽÁDNEJ ROUTER A PUDE MI TA WIFI ZADARA.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny