Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zelený proužek ukazující volné místo v průzkumníkovi u logických disků

Jak se jmenuje taková grafická blbost co ukazuje v průzkumníkovi místo na logických discích takovým proužkem od zelené po červenou podle volného místa ? Myslím je podle Win Visty. Sem to dnes u někoho viděl, ale nestihl jsem zjistit co to bylo. Nemůžu si to vygooglovat protože nevím jak to hledat a už jsem při hledání stáhl asi 10 programů co mi budou nanic.

Už mi dlouho jedou Windows XP bez problémů čím je mám dorazit ? Nějaké vylepšení používáte ? Ale ať to moc nežere.

Dík

Předmět Autor Datum
ja by som to nazval statusbar, je to taky univerzalny nazov a zahrnuje v sebe aj progressbar. a vist…
IgorK 20.02.2006 22:01
IgorK
A čím ten progressbar dostanu do xp ?
MM_tank 20.02.2006 23:49
MM_tank
Možná tímhle: fr.id.130.htm
anarchist 20.02.2006 23:58
anarchist
ja by som skor hladal statusbar(alebo nejaky bar), ako som uz spominal, je to taky univerzalny nazov… poslední
IgorK 21.02.2006 00:51
IgorK
Už mi dlouho jedou Windows XP bez problémů čím je mám dorazit ? Nějaké vylepšení používáte ? Ale ať…
msx. 20.02.2006 23:57
msx.
No já sem si říkal že je čas se trochu s XP pobavit. Momentálně jedu ve vzhledu Win 2000 ale zákazní…
MM_tank 21.02.2006 00:40
MM_tank
Vďaka tomu som ho odinštaloval. Mal som menší problém so súvislým zvukom v Nero Wave Editor.:-D Tera…
msx. 21.02.2006 00:48
msx.

ja by som to nazval statusbar, je to taky univerzalny nazov a zahrnuje v sebe aj progressbar. a vista bude mat este sidebar. ak myslis pod vylepsenim nejake skiny alebo ine blbosti, tak ja nepouzivam nic. odkedy som xp nainstalil, tak uz ich len udrzivam konzistentnom stave. :-)
//edit: zatial bezia cez 3 roky bez reinstalu ;-)

Už mi dlouho jedou Windows XP bez problémů čím je mám dorazit ? Nějaké vylepšení používáte ? Ale ať to moc nežere.

Môj drahý, nič v zlom, ale nemám dokopy v tej bedni nič, ale pracovať s počítačom môžem asi tak minútu po spustení Windows. Naťahujú sa mi 3 antivíry a okrem toho ešte voľačo tam myslím mám pri štarte a bol by som neskutočne rád, keby mi Windows išli ako po novej inštalácii. Počkaj tak pol roka a potom budeš mať iný názor. Ale ak chceš ozaj Windows doraziť :-D, tak ti odporučím tam nahádzať nejaké pekné skíny, napr. Vista skín, ale neviem ako sa volá ten program, čo to robí. Kamoš si to dal, chválil to asi tri dni a potom ho to kvôli pribrzdenému Windows prešlo. Ozaj, doraziť Windows? Daj si Nera sedem. Ten fajnovo zabrzdí Windows už pri napaľovaní.;-)

No já sem si říkal že je čas se trochu s XP pobavit. Momentálně jedu ve vzhledu Win 2000 ale zákaznící mají omalovánky a to na mnohem horších strojích tak jsem z toho nějak vnitřně nevyrovnaný 8-) Já stejně windows tak jednou za tři měsíce instaluju znovu. Jo té fantastické vlastnosti Nera 7 jsem si všiml. Na mém počítači v práci nešlo ani psát ve wordu když to pálilo (2ghz 512ram).

Vďaka tomu som ho odinštaloval. Mal som menší problém so súvislým zvukom v Nero Wave Editor.:-D Teraz mám späť starú dobrú 6 a ak mi jedného dňa nespozná mechaniku, ak kúpim novú, tak prejdem na Deep Burner. Nepoznám ten program, ale načase začať sa s ním učiť pracovať.:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru