Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak resit rychle a s minimem prace vymenu hardwaru?


Add domena - moc tomu nerozumim, chystam se o tom neco nastudovat, ale trochu me znervoznuje (pokud tomu dobre rozumim), ze je jeden stroj, ktery je klicovy, a kdyz se tento podela, tak je to cele v ...

Ano. Od toho jsou značkové servery, s dobou zásahu a vyřešení problému max. 4+4h. Totéž pak může platit i pro stanice. Toto je jeden z důvodů proč kupovat kvalitní a značkové servery s dobrou podporou a servisem. Samozřejmě - např. v případě pádu pole (odešlý řadič, nebo tandem disků) je i tak mít záhodno kvalitní a spolehlivou zálohu (dneska se zálohuje na pásky, výměnné HDD (v kazetách) a pak po síti na různé síťové zálohovací systémy - tohle jsou ty nejlepší a nejflexibilnější "zálohovadla", na která lze napojit celou firmu)

Napadlo mne, nesla by snadna vymena hw resit virtualizaci? Oddelit tak fyzicky hw od virtualniho stroje? Mozna mi neco unika, protoze jsem nikde nevycetl, ze by se to tak vyuzivalo.

Virtualizovat můžeš, ale na GIS a podobné srandy bude asi až další generace vmware, která bude virtualizovat i (až) API. Spíše bych ti doporučil nakupovat naprosto totožný HW ve "vlnách" (tedy stejné série PC), kdy budeš moci v případě nouze jen "sprostě" vyměnit HDD do jiného funkčního stroje a samozřejmě ideálně s nějakým tím NBD on-site servisním programem. Můj oblíbenec je v tomto Dell - funguje to nádherně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny