Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pády internetu v síti

Kde se tam vzal Bonjour nevím. Našla jsem, že je to toto:
Bonjour for Windows je aplikace určená pro pohodlnou bezobslužnou konfiguraci počítačových IP sítí. Program dokáže automaticky najít a rozpoznat počítače, služby a další zařízení v síti. Aplikace se dříve jmenovala Rendezvous a byla určena pouze pro operační systém Mac OS X .
V aplikacích po startu není, přidat odebrat programy také ne, ukončila jsem ho v běžících procesech a smazala z Programy files.
GPL Ghostscript Lite - a toto se v naintalovaných programech vzalo kde? Může to pryč?
TuneUp používám dlouho a dříve bylo vše bez problémů. Měla jsem System mechanik a brzy nutný přeinstal. Známý TuneUp doporučil, že ho má léta a je spolehlivý.
Mám dva dny Aviru prof. a zatím vše OK.
Našla toto:
Worm/Autorun.cxl - Worm
TR/Dropper.Gen - Trojan (to Nod předevčírem nenašel).
a jen se jí nelíbil keygen.exe k Photoshopu.
Nový PC bych netunila, byl by POUZE na práci.
Muž má 5 let ACER, hlavně na práci a ani jednou nemusel přeinstalovávat. Nic nečistí, pouze jsem mu asi po dvou letech doporučila občas defregmentaci. A stále mu šlape jak kolovrátek.
Znáš nějaký dobrý program na registry?
Dříve jsem měla Operu a IE. Opera šla, IE při načítání stránek broblikával (stránka se zobrazila, zmizala a tak dokola. Bud naskočila nebo ne). V servisu mi řekli, at tedy používám jen Operu :-)))). Blbci. Po přeinstalaci chvíli klid a pak to začalo zase, jen už stránky neblikaly. Nenačetly se v IE vůbec. Po zavření prohlíče, po následném otevření, opět chvíli fungoval.
Tak zatím vše šlape, asi tvůj některý doporučený krok zabral.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny