Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilní operátori sa nám premenuvávajú a nič nové nenosia

Teraz sa to to na Slovensku točí okolo vstupu tretieho mobilného operátora na trh. Teraz som našiel článok na nete v Sme z dnešného dňa. Vraj Vodafone uvažuje o vstupe na slovenský trh. Samozrejme mapa pokrytia ich sieťou je v článku. Lenže teraz ma tak napadá, že takto nám vnucuje svoje mapy aj Orange a T-Mobile a čo z toho máme? Roaming pre predplatené karty v Čechách je pri volaní z Čiech do Čiech taký výborný pri T-Mobile, že až 38 Sk / min.

www.t-mobile.sk/c1/pdf/stiahnite_si_brozuru/cennik _easy.pdf strana 9 tohto cenníka.

Ja som zatiaľ nepocítil žiadnu výhodu toho, že sa EuroTel premenoval na T-Mobile. Vy máte tiež takú neskutočnú radosť z toho, že sa nám premenuvávajú operátori a pchajú nám tu svoje mapy? Podľa mňa nič nové nepriniesol so sebou. Povedal by som, že ešte Orange tak trochu aj priniesol. Máme vyššie ceny na Prime a Oddychové minúty na Paušáloch. T-Mobile len znížil ceny na pevnú linku.

Aké máte z toho pocity vy? Prípadne naši susedia z premenovania Oscaru na Vofafone?

Předmět Autor Datum
Ani Oskar, ani Vodafone Adolf! [adolf3us.gif]
Máslo 21.02.2006 01:26
Máslo
Eurotel se má přejmenovat na O2. To znamená, že se nám bude asi brzo přivírat kyslík....
Paullus 21.02.2006 01:29
Paullus
Využij toho. Hned jim napiš, že na svém pozemku ten jejich signál nechceš, ať si ho strčí za klobouk…
Kráťa 21.02.2006 02:13
Kráťa
LOL:-D
msx. 21.02.2006 02:25
msx.
Msx, shodou okolností jsem byl loni v na dovolené v Tatrách. V Patrii seděl vedle nás u stolu nějaký… poslední
Paullus 21.02.2006 02:33
Paullus

Využij toho. Hned jim napiš, že na svém pozemku ten jejich signál nechceš, ať si ho strčí za klobouk, že tě z něj bolí hlava a tak.
Pokud ti tam ten signál budou pouštět i nadále, najmi si právníka, dej mu 50 % z vysouzené částky a zažaluj je o 10 000 000 Sk.

Msx, shodou okolností jsem byl loni v na dovolené v Tatrách. V Patrii seděl vedle nás u stolu nějaký naftový šejk ze Spojených arabských emirátů, který měl takový zvyk, že každý večer volal mobilem skoro celých 5 minut do emirátů, co je doma nového.
Zřejmě asi nevěděl, co je to roaming. Pak už jsem jenom někde slyšel, že po návratu do vlasti na jeho majetek vyhlásili konkurs.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru