Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zlobí mě grafika

Rekl bych, ze je to prast jak uhod (Saga ma oproti PNF navic akorat 6-pin PCI-E). Dle tveho popisu to ale cim dal vic vypada, ze je karta na pravde bozi. Jeste zkus tohle: vezmi sobe ventilaror (velmi se mi osvedcil fen na vlasy po babicce v rezimu "studena" /ten fen ]:)/), namir jej zvrchu na kartu, zapni a testuj. On totiz nemusi byt prehraty GPU, ale napajeci kaskada. Kdyby to pomohlo, vis, co mas prichladit.

Petipinovou vetev neznam, pouze sest a osm pin (GF9800GT ma 6-pin) PCI-E. Vzhledem k tomu, ze Fortron PNF nema nic podobneho, zrejme se jednalo o nejakou pochybnou redukci z Molexu. Ja bych mel prece jen ale radeji jistotu: poradny PSU (Corsair, Seasonic, Enermax,... tak 550W) a s tim to vyzkouset. Ony ty Fortrony nejsou takova vyhra. BTW: ta Saga je nova?

Kdyby nepomohlo nic z toho, tak jeste testnout grafiku v jinem PC. Ona se totiz muze prehrivat i jina soucastka na desce (standardne severni most), pricemz symptomy muzou byt podobne (vytuh grafickeho subsystemu). Kdyz pak grafika zmrtvi i zde, zahodit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny