Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aky mobil s WiFi

K pisaniu: Nemam tenke prsty a pisem na nom svizne. Komentar mnohych ludi pri prvom pohlade je, ze ako sa na tom da pisat, moja odpoved je: Skvele. Ono spravim par prehmatov, ale to je o zvyku, o mesiac na nom budem pisat ako drak :-)

Pri pisani mi vadi jedina vec: Ctrl+C a Ctrl+V, to je dost retardne vyriesene, ked treba tlacit dva spodne krajne gombiky + "c" a potom "v". Inak uplna spokojnost, inteligentne riesene pisanie.

2,5" jack: V tomto neporadim, zatial som tam strkal dodavanu handsfree sadu len raz, ani som len neskusil FM radio (ktore bez pripojeneho kabla nejde). Na hudbu mam svoj overeny iAudio F2. :-) Cisto teoreticky mi to ale prijde vyhodne mat vystup sluchadiel tak vysoko, pretoze spodnu cast drzim medzi dvoma rukami, aby som mal oporu pre oba palce (tukam oboma naraz), takze by mi tam kabel mohol zavadzat, keby trcal zo spodku.

Ostatne: Vacsina rieseni mi pripadla ako velmi vecna, jednoducha a efektna, telefon pouzivam na net (Opera mini, ani vstavany nie je zly, ale nova opera je proste lepsia), maily, mam nastavane priamo z app telefonu imap pre 3xgmail, raz pre skolsky mail cez pop3, kalendar synchronizovany s tym google-ovskym pomocou GoogleSync, na chat eBuddy (do jedneho programu integrovane icq, msn, gtalk, facebook profily), zvlast app na YT, speci upravenu FB aplikaciu pre e71, OVI mapy. To vsetko z oficialneho webu OviStore zadarmiko.

Vydrz ma tiez tesi, po 2 dnoch fakt brutalneho pouzivania: intenzivne wifi, install aplikacii, zapnute bluetooth pocas dna atd zvladal v poho, este mu daco zostalo. Pri normalnom vyuziti podla mna kludne aj 4 dni vydrzi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny