Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnova systému na notebooku s nefunkční CD mechanikou

Zdar, dostal jsem notebook HP Pavilion DV6500, kde odešel harddisk a nefunguje CDromka. Původně na něm byla Vista a jeho majitel by ji tam chtěl znovu nainstalovat. Jelikož nefunguje mechanika (žádná, zkoušel jsem jinou, ale asi je něco s řadičem na MB), zkusil jsem připojit USB mechaniku. Ta se chytla, ale nejde z ní nabootovat. Takže jsem nabootoval Slaxe z USB flašky, později se mi povedlo udělat i Hirens na USB, takže si můžu vybrat, jestli najedu do Linuxu nebo do Winxp.
Dostal jsem od majitele 2 recovery DVD, kde by měla být prvotní instalace celého notesu. No a teď bych to rád zařídil tak, aby ten notes fungoval tak jako z výroby - tzn. na nějaké recovery partition je instalace, která se spouští klávesou F11. Jak to udělat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nabootovanie do "recovery partition" voľbou v BIOS-e bude najpravdepodobnejšie vykonávané odkazom na… poslední
Joseph 19.10.2009 13:41
Joseph

Nabootovanie do "recovery partition" voľbou v BIOS-e bude najpravdepodobnejšie vykonávané odkazom na neštandardné číslo sektora, kde by normálne nemalo byť zapisované nič. Bude to záležitosť firemných servisných nástrojov, k tým prístup nezískaš. Jediná schodná cesta bez servisu by bolo získať/požičať originál hard disk z daného radu notebookov a naklonovať

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru