Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hudba - blikání světel podle hudby

brtníku souhlas, ale stejně si rejpnu
cestovní digitální budíček Elektronika /azbuku sem nechci dávat/ - poprvé jsem ho dostal v roce 1984(!) - na jednu baterku bratru 2,5 roku - šlape doteď.
Já sám jsem přivezl v roce 1986-88, 10ks svítících budíků, také Elektronika, pro sebe a pro známé - šlapou na vteřinu dodnes - je pravda, že některé už ztrácejí svit displeje, ale ve tmě jsou pořád dobře vidět. A to jsem já vůl tenkrát zaváhal, protože ty displeje šly koupit samostatně,jako náhradní díl.
A to už vůbec nemluvím o "štelovátkách", na Žigulíky, a třeba o takové pitchovině, jako je čerpadlo velikosti kachního vejce, doneseš k autu kýbl vody, čerpadlo hodíš do kýblu, zapojíš do autozapalovače, a pomocí hadičky /kterou jsem musel vyměnit za benzinovou hadičku z umělé hmoty/, a průtokového kartáče který byl k tomu, máš auto za 20 min. z toho nejhoršího čistý.
A už jenom z toho důvodu, jsme v práci v Rusku ze srandy říkali - USA je země tisíce možností - v Rusku je možný úplně všechno.
A taková jedna perlička - když jsem v taxíku vezl ty svítící hodiny, tak taxikář, se divil, že já kupuju hodiny u nich, a ne doma v Tuzexu /japonský/, a nedovedl pochopit, že pro ty Tuzexové 1 hod.+ - za 24, žádný problém - a to jenom proto, že kolísání napětí v naší síti, nemá na ty "rusáky", žádný vliv, kdežto "japonec" si s tím tenkrát neuměl poradit.
A pravdu máš v tom, že když čas od času rozeberu, budíčka, nebo hodiny kvůli vyčištění, tak ty součásky jsou děs a hrůza - ale(??) fungují.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny