Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Závada na notebooku Acer - Prosím, zkuste poradit

Dobrý den,
prosím, mohl by mi někdo poradit, co by mohlo být příčinou závady na notebooku.
Problém je, že se tento týden na notebooku objevil problém se samovypínáním - po zapnutí tlačítkem se sám zničeho nic vypne (cca po 5 - 8 vteřinách od zapnutí). Nestihne tedy nic naběhnout ani se zobrazit na displeji. Po zapnutí se normálně roztočí větrák, probliknou patřičné kotrolky + kotrolka na DVD mech.
Záhadou je, že ještě minulou neděli jsem na něm pracoval a normálně bez jakýchkoli problémů nebo náznaků fungoval. Pak jsem ho normálně vypnul uložil a pár dnů nepoužíval. Teprve až včera jsem ho znovu potřeboval a najednou hned po prvním spuštění se objevil tento problém. Mezitím s ním nikdo nic nedělal ani nijak nemanipuloval.
Zkoušel jsem již možnost, jestli není problém se adaptérem nebo baterií - zkoušel jsem ho spustit ze sítě s baterií, ze sítě s vyndanou baterií nebo jen z baterie. Problém se stále opakuje. Také jsme zkoušel jiný adaptér (ne ten samý modl a typ)-opět se problém opakuje. HDD je v pořádku (SMART hlásil zdraví 95% a vše OK).
Jedná se o notebook Acer Aspire 1362LMi, staří cca 3 roky(možná více).
Prosím, zkuste mi poradit - notebook není můj. Je půjčený z práce a nerad bych měl nějaké problémy. Předtím ho mělo celkem dost lidí a z doslechu vím, že se prý k němu někteří zrovna moc dobře nechovali... Já s ním zacházel opatrně a i jsem odstraňoval nepořádek po předchozích uživatelích.

Pro upřesnění problému přikládám natočené video: http://www.youtube.com/watch?v=6gdw8m1OXz0

Díky za každou radu (omlouvám se za kvalitu nahrávky-natáčneno mobilem).

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny