Předmět Autor Datum
rozhodně to nebyl ze strany Slováků špatný hokej. Prostě jsme měli i tak trochu štěstí (jako předtím…
touchwood 23.02.2006 08:49
touchwood
Samozřejmě jako Češka mám radost :-) ale musím říct, že mě výsledek dost překvapil - podle předchozí…
Eva_M 23.02.2006 10:59
Eva_M
kto tvrdi ze cesi hrali skvele asi nema oci alebo nevie ako sa ma hrat hokej. cesi hrali ledva priem…
fleg 23.02.2006 11:03
fleg
tak to asi nemas oci ty, protoze duvod, ze jste prohrali tak malo je ten, ze cesi nedavali sance, po… poslední
Radek 23.02.2006 18:27
Radek
to tí naši to mali troška obrátené. So Švédskom keď nešlo tzv. o nič, tak hrali jak divý, a včeraj j…
Liddry 23.02.2006 11:04
Liddry
ty asi olympiadu moc nesledujes, co? pak bys totiz vede, ze svedi uz dopredu rekli, ze zapas vypusti…
Radek 23.02.2006 18:24
Radek
Ja myslim, ze slovensti hokejiste hrali na co maji a lip uz to proste neslo. To same plati nakonec i…
Redmarx neprihlaseny 23.02.2006 13:07
Redmarx neprihlaseny
No já to taky viděl bledě, že dostanem na prdel a pojedeme domů, ale to co předvedli mně mírně konst…
AxinSoft 23.02.2006 13:54
AxinSoft
Podle me to byla jasna takticka chyba u slovaku. Po zapase rikali ze chteli zacit hrat zezadu na jis…
rh 23.02.2006 15:08
rh
Suhlasim... celu dobu to bol taky nesurody hokej, a obcas nejaká lepšia akcia... strašné... :-( Češi…
LucKobRa 23.02.2006 16:41
LucKobRa

rozhodně to nebyl ze strany Slováků špatný hokej. Prostě jsme měli i tak trochu štěstí (jako předtím třeba se Švýcary nebo Kanaďany smůlu), viz třeba ten zalehnutý puk 1,5min. před koncem, možná byli Slováci trochu přemotivovaní atp.

Prostě se to stává. Ne nadarmo se říká, že základní skupiny nehrají žádnou roli a slouží "jen" k sehrání týmu. "pravá olympiáda" začala až včera, předtím to byly mezinárodní tréninky.

Samozřejmě jako Češka mám radost :-) ale musím říct, že mě výsledek dost překvapil - podle předchozích zápasů jsem smutně očekávala, že nás bratři Slováci rozdrtí bez problémů... Jako Čechoslovák bych měla radost tak i tak ;-)
Češi hráli včera skvěle, ale Slováci taky. Slováci byli výrazně lepší v předchozích zápasech a včera to bylo i otázka štěstí. Slováci, jste dobří a nebuďte smutní! Tolik jsem doufala, že bude česko-slovenské finále :.( No tak snad příště!

kto tvrdi ze cesi hrali skvele asi nema oci alebo nevie ako sa ma hrat hokej. cesi hrali ledva priemerne. dovod preco vyhrali ze slovaci hrali na urovni b az c skupiny. tipujem ze keby hram proti talianom dostaneme to tak isto.
a dovod preco sme prehrali len tak malo je ten ze cesi naozaj nehrali nic moc

tak to asi nemas oci ty, protoze duvod, ze jste prohrali tak malo je ten, ze cesi nedavali sance, pokud by jsme dali jen pulku a jen z prvni tretiny, dostali jste tak 5-6 golu. proste to bylo o tom, ze jsme vas k nicemu nepustili ani v presilovkach. ono se spatne hraje proti nekomu, kdo te pomalu nepusti za modrou.

to tí naši to mali troška obrátené. So Švédskom keď nešlo tzv. o nič, tak hrali jak divý, a včeraj jako lemúry. ( tá z filmu Madagascar ;-) )....no dúfam, že si zobrali oponaučenie na MS 2006...ale aspoň už nemusím mať nervy a cez víkend si kľudne na novom PC zahrám dajaký ten FÍR alebo DÚM TRI. :-D

Ja myslim, ze slovensti hokejiste hrali na co maji a lip uz to proste neslo. To same plati nakonec i o ceskych. Jediny problem vidim, zda treneri skutecne postavili nejlepsi hrace, co jsou k dispozici nebo zda tam byli nekteri za odmenu.

A plati to o vice tymech. Trebe Peter Bondra, netahne mu uz na padesat ?

Myslim, ze skutecne dobre postaveny tym bez vykopavek maji na OH jen Rusove. Teda jeste jsem nejak nevidel Svedy, tak u nich nevim.

Ale Kanada, USA i CR by podle me mohli postavit lepsi tymy. U Finu a Slovaku nevim, zda vubec maji nejake mladsi borce.

No já to taky viděl bledě, že dostanem na prdel a pojedeme domů, ale to co předvedli mně mírně konsternovalo, že jsem zůstal sedět v křesle jak přibitý až do konce (málem jsem se i pochcal).

Ale stejně si myslím že zítra dostanem přes hubu od Švédů a jedem domů, jedině že by před zápasem v šatně byly vyhlášeny nové prémie. :-D

Bohužel to již neuvidím, neboť se odpoledne balím a jedu na 3 dny na LAN Party do hasičárny. Připraveno tam bude 30 plnotučných a 100 polotučných Radegastů . :beer::beer::beer::-D

Podle me to byla jasna takticka chyba u slovaku. Po zapase rikali ze chteli zacit hrat zezadu na jistotu. A v tom byl ten problem. Predtim hrali utocny hokej a vitezili, ted chteli na jeden zapas zmenit styl a proste na nich bylo videt ze najednou nevedi co hrat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru