Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Host Process ve Vistách

Připojím se k internetu přes Wifi.Otevřu prohlížeč Internet Explorer 8.Chvíli to funguje a pak mi to vyhodí okno, které je v příloze.Sekne se Explorer, který po restartu stejně nefunguje a pak sekne celý systém.Musím ho restartovat a pak to jede nanovo.Počítač jsem projel NODem i v nouzovém režimu a vir tam není, projel jsem ho CCleanerem, SuperAntispywarem a ComboFixem, našlo to pár adwarů a deletovalo, ale problém přetrvává.Mám Vista Home Premium SP2. Dalo by se to vyřešit přeinstalací systému? Ale notebook jsem koupil už se systémem a žádné DVD nebo CD jsem k tomu nedostal.
PS: Nevím jestli to s tím má něco společného, ale na net se připojuji z účtu administratora. Když jsem totiž vytvořil druhý účet s omezenými právy, tak se mi při stahování zasekne průzkumník a pak i Explorer. U administratora to nedělá, ale zase to dělá výše popsaný problém.

Předmět Autor Datum
1. recovery bývá jako oddíl na disku - většinou k laciným NB od srágovýrobců typu Acer (ale dělá to…
touchwood 26.10.2009 09:49
touchwood
Ja mam recovery oddil u Lenova, ktery bylo skoro nejdrazsi, co se dalo koupit, takze neni pravda, ze…
Radek 26.10.2009 10:09
Radek
Lenovo je levný výrobce. :-) Dražší stroje HP, Dell, apod. jsou dodávány (alespoň volitelně) s klas… poslední
touchwood 26.10.2009 10:13
touchwood

1. recovery bývá jako oddíl na disku - většinou k laciným NB od srágovýrobců typu Acer (ale dělá to i HP u levných modelů) dostaneš program, co tě neustále upomíná, aby sis z tohoto oddílu vytvořil záložní média s OS.

2. já to tipuju na klasický rootkit

3. Explorer pod samoadmin účtem - jinak to ani dopadnout nemohlo..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru