Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zasekavanie Asus X51R s WXp

Problémy sa prejavujú najmä v prípade napájania notebooku z batérie, pri napájaní zo siete problémy zmiznú alebo sú menej viditeľné.
Počas práce dochádza k neustálym drobným výpadkom prejavujúcim sa ako krátkodobé zamŕzanie. Najviac viditeľné je to pri práci s internetom (pripojenie cez wifi - signál je výborný), kedy prestane načítavať stránky, pri zapojení web kamery je obraz neustále prerušovaný a sekaný. Taktiež pri behu ostatných aplikácii, aj keď v menej viditeľnej miere. Notebook sa po krátkom prerušení činnosti sám rozbehne, na odstránenie problému nepomáha ani reštart či zmena nadstavení v napájaní, jedine zapojenie AC adaptéra.
Taktiež napr. aplikacia Google earth nedokáže bežať plynulo, neustále ju krátkodobo seká a ide strašne pomaly - tu je jedno či je napájaná zo siete alebo z betérie.
Na odstránenie problému som skúšal aj novú inštaláciu XP, ale bez úspechu. Neviete niekto, v čom by mohol byť problém? Za každú radu ďakujem.

Zostava: Asus X51R - AP137, Win Xp, 512 Ram

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemyslim si, ze problem je sposobeny upchatymi rebrami. Ak by hej nemusis nic demontovat, vacsinou s… nový
fleg 27.10.2009 22:31
fleg
s profilom som sa skusal hrat uz aj ja,dokonca som odinstaloval power4 a nechal to len na win ale ne… nový
migello 29.10.2009 21:08
migello
Nainstaluj si NHC a mozes sa online pozerat na frekvenciu procesora. Takisto si spusti task manazera… nový
fleg 29.10.2009 21:57
fleg
Nebo zkus program RMClock, je podstatne mensi nez NHC. Skontroluj si, ze mas posledni drivery a BIOS… poslední
Ladic 30.10.2009 16:35
Ladic

Nemyslim si, ze problem je sposobeny upchatymi rebrami. Ak by hej nemusis nic demontovat, vacsinou staci pouzit silny vysavac.
Problem vidim v tvojom profile, ktory mas nastaveny v power4 gear. Pri vypnuti z nabijacky sa ti procesor podtaktuje na cca 600-800MHz a nestiha zvladat vsetko co mu nalozit. Riesenie je zmena profilu na high performance alebo pouzitie ineho programu...ja osobne pouzivam Notebook hardware control 2.0.

s profilom som sa skusal hrat uz aj ja,dokonca som odinstaloval power4 a nechal to len na win ale nejaky uspech to nemalo. a dalsia vec je, ze zapnutim zdroja sa vsetko nevyriesi, napr. google earth seka aj tak (aj ked to moze suvisiet s niecim inym....)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru