Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Abeceda a norma ČSN EN ISO 3098-2

Přátelé, nemáte někdo k dispozici v nadpisu příspěvku uvedenou normu? Na Internetu je jen odkaz, kde si ji mohu koupit a já bych ji potřeboval mít bezprostředně teď k nakouknutí. Popřípadě by mi postačil jenom výpis z ní, ve kterém by bylo najisto postaveno, kolik má latinská abeceda písmen.
Potřebuji totiž doložitelně prokázat, že latinská abeceda a česká abeceda nejsou z právního hlediska totéž a každá z nich má odlišný počet znaků.

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě máš poslední možnost, kde to hodně záleží na tom, jak umíš ukecávat. Časně ráno zavolej do ČSN…
Ji 24.02.2006 02:49
Ji
Ji díky moc, zkusím to, konec konců nic jiného než ukecávat neumím.... Akorát u žen mi to poslední d…
Paullus 24.02.2006 02:52
Paullus
Tak to jsou ženy - jelita :-) poslední
Fuente 24.02.2006 02:58
Fuente

Ještě máš poslední možnost, kde to hodně záleží na tom, jak umíš ukecávat.
Časně ráno zavolej do ČSNI - Český normalizační institut - viz telefonní seznam. Chtěj ředitele Ing. Kunce, což jest velmi slušný člověk. Dají ti sekretariát, pokud bude sekretářka vařit kafe, tak to třeba vezme ředitel nebo znalý pracovník sekretariátu, tam se pokus zjistit, který pracovník buď tuto normu dělal nebo ji má v oboru, nech se s ním spojit, pokus se mu vysvětlit, že odcházíš na jednání a nemáš možnost normu ihned koupit, zda by ti mohl tvůj dotaz zodpovědět. Záleží na tom, kdo to má v ranku. Je tam řada volů, ale hodně slušných lidí. Teda aspoň to tak býváváválo...
Moc šancí ti nedávám, ale líná huba -

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru