Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s vyberom sluchadiel

Caute, momentalne mam uz asi 3 roky Koss Porta Pro a som s nimi velmi spokojny, ale zacal mi vypadavat zvuk v lavom sluchadle. Teraz neviem ich mam poslat na opravu za nejakych 13 euro alebo kupit si uz nieco nove. Samozrejme nechcem sluchadla ktore budu mat horsi zvuk ako Porty. Pocuvam hlave typ dance, kde su dolezite bassy. Cena okolo 60 euro. Maju byt prenosne, ale nie spunty. Najviac ma laka najvacsi konkurent Koss Porta Pro- Sennheiser PX 100. Co vy na to?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak mi dosli tie Grado SR60i a som spokojny. Prve dva dni mi trochu tlacili na usi, ale potom sa roz…
Miichal 05.11.2009 18:17
Miichal
Takze celkovo maju cistejsi zvuk a vernejsie podanie. Jistě, že mají...:-) Jen upozorňuji, že až b… poslední
MaSo 05.11.2009 18:34
MaSo

Tak mi dosli tie Grado SR60i a som spokojny. Prve dva dni mi trochu tlacili na usi, ale potom sa roztiahnu same na hlave. Mozte ich roztahovat aj vy o nieco viac ako sirka hlavy ale pozor, aby ste to neprehnali a nezacali vam padat z usi. Zvuk je ovela cistejsi oproti Portam. Pocut viac instrumentov, hlas je jasnejsi atd. Trocha som sa bal, ze bassy budu nevyrazne, ale nie je to pravda. Skladba, ktora ma mat bassy, tak ich aj ma, narozdiel od Porta, kde ste vyrazne bassy poculi aj pri skladbe, ktora bola orientovana inak nez bassovo. Takze celkovo maju cistejsi zvuk a vernejsie podanie.

Takze celkovo maju cistejsi zvuk a vernejsie podanie.

Jistě, že mají...:-)

Jen upozorňuji, že až budeš poslouchat v autobuse, tak na tebe možná budou lidi nasraní, protože to je dost slyšet i okolo. BTW: V manualu těch sluchátek dokonce najdeš varování, že jejich projev může zdát méně hlastější, než opravdu je. To proto, že i při velké hlasitosti mají zkreslení tak malé, že na to není lidské ucho zvyklé...:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru