Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ms Office 2007 - Zamrznutí aplikace při ukládání souborů

Najprv skus to co pise karel vyssie.
Zavada podla toho jak to pises teda neni v tom ze by to Word nevedel ulozit (s tym evidentne nema problem), ale problem ma vzdy ked chce zobrazit okno kde by si si mohol vybrat zlozku. T.j. pricina bude niekde ziskavani informacii o dostupnych diskoch a mechanikach, ptz to je jedine co robi ked chce zobrazit to okno. Nemas nahodou nejaky program na virtualne mechaniky apod (co vsetko vidis v tento pocitac ake disky/mechaniky?) ak mas virtualnu mechaniku tak skusit odinstalit.
Nemas nahodou v PC aj disketovku (ako "A:" v tento pocitac) ktora by bola odpojena/nefunkcna/nikdy v PC ziadna nebola? Ak ano tak v BIOSe dat FDD na Disabled, prip. zakazat disketovku v spravcovi zariadeni.

No a este ma napada ze v standardnej zlozke kam chce word ukladat ten subor (t.j. v tvojom profile v dokumenty a nastavenia) mas nejaky poskodeny subor alebo .avi subor apod z ktoreho sa to snazi urobit nahlad, a to skape kvoli nejakym polofunkcnym kodekom (nemas nahodou nejake blbe alebo viac codecpackov?). Skus si precistit komplet cely profil alebo aspon zlozku kam to chce ukladat od vsetkych ostatnych suborov. Skusil by som aj kontrolu filesystemu (chkdsk)

P.S. este by mohol byt problem ze nejaky program prepisal pri instalaciu nejaku systemovu .dll za starsiu apod, to ale zistit by bol problem aj pre sherlocka holmesa. Servicepack Win mas dufam posledny aj zaplaty vsetky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny