Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem UPC nové tarify

Chtěla bych poradit, v současné době využívám doma inet od UPC, ve smlouvě je psán ještě starý název UPS Easy (ale od té doby se mnohokrát zrychlovalo), nu a v současnosti je v nabídce nových tarifů od UPC nějaký "fibre" 30, který je asi tak 3x rychlejší (si myslím) a ještě o 100kč levnější, ale neumím si porovnat ty parametrey, tzn. odchozí, příchozí a další nějaké věci jako odezva apod. nerozumim tomu, máte někso zkušenosti? Doporučili by jste mi přechod na to fibre? Díky za reakce

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
fibre bude (z nazvu vyplyvajuc) cez opticke vlakna, a z toho vyplyva ze sa da kupit len v miestach d…
MM.. 05.11.2009 16:00
MM..
UPC nedávno přejmenovávala všechny své tarify na Fiber Power, ale o optiku se nejedná. Optika nastup…
hvězd 05.11.2009 22:56
hvězd
Až tak s tebou nesouhlasím, v případě firmy UPC a slova fiber nemá nic společného s optikou v této z…
oval 06.11.2009 00:30
oval
UPC nedávno přejmenovávala všechny své tarify na Fiber Power, ale o optiku se nejedná :-) Jináč op… poslední
hvězd 06.11.2009 11:09
hvězd

fibre bude (z nazvu vyplyvajuc) cez opticke vlakna, a z toho vyplyva ze sa da kupit len v miestach do ktorych uz opticke vlakna dotiahli (musi sa to kopat a ukladat do zeme apod). Najlepsie je zavolat tam alebo na inete si overit dostupnost na tvojej adrese. Ak je dostupne tak je to vyhodnejsie samozrejme, rychlost moze byt aj 10x oproti pripojeniam beznym drotom.

P.S. u optiky su samozrejme aj vsetky ostatne parametre lepsie alebo stejne jak u dratovych pripojeni. Ale treba davat pozor na vyraz "akciova cena", ptz. moze platit len prvych par mesiacov viazanosti a napr. pri 2rocnej viazanosti, a potom to bude zvysok tych 2rokov drahsie jak doteraz apod., vzdy je to tam napisane ze jak dlho plati akciova a jaka je potom bezna cena.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru