Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ukládání fotek na internetu přes FTP v total commanderu

Ahoj,prosím vás,slyšel jsem,že jdou fotky ukládat přes FTP přes totalcommander na internet.Můžete mi někdo polopaticky napsat jak to funguje,jestli je to bezpečné aby je nikdo nemohl stáhnout nebo prohlédnout když je zahesluji?Napíšete mi polopatický postup jak si tohle vytvořím?Chtěl bych si zálohovat rodinné fotky na internet,sice je mám na cd i dvd,ale copa kdyby :).Vím,že existuje rajce.net,ale tam se ukládají zmenšené,nebo vím že jsou různé datové schránky,ale ty jsou nějak zpoplatněny.Vím,že mi budete chtít napsat abych si to vygoogloval,nebo když tomu nerozumím,abych to nedělal,ale ptal jsem se různě známých,všichni říkají,že to jde,ale nikdo to neumí.Když mi napíšete podrobný a polopatický postup,tak to zvládnu :)Díky moc M.

Předmět Autor Datum
Zdarma webhosting servery mazu subory po urcitom case, takze ako zalohovanie to moc neni. Ci si to t…
MM.. 05.11.2009 20:07
MM..
Ale muze to prece nahrat napriklad na servery od MS nebo Googlu a tam je to zdarma a ma to jako uloz…
Radek 05.11.2009 20:26
Radek
Dokedy? Poskyovanie sluzieb zdarma ma vzdy nejaky hacik. Urcite by som si svoje fotky nedaval na zia…
fleg 05.11.2009 20:41
fleg
Jake servery MS alebo googlu? Adresa?
MM.. 06.11.2009 00:44
MM..
picasaweb.google.cz photogallery
qw 06.11.2009 06:22
qw
http://info.swisspicturebank.com/Czech/Default.asp x Není ale zdarma. poslední
L-Core 06.11.2009 06:31
L-Core

Zdarma webhosting servery mazu subory po urcitom case, takze ako zalohovanie to moc neni. Ci si to tam nahras totalcommanderom alebo cimkolvek inym je uplne jedno, totalcommander s tym nema ziadnu priamu suvislost.
Subory sa nedavaju "do internetu" ("internet" je len kopa dratov a routrov a do dratov ano do routrov sa nic ulozit neda :), ale potrebujes najst nejaky server kam sa to bude ukladat (server je pocitac ktory je stale pripojeny k internetu, a samozrejme ze ho niekto vlastni a prevadzkuje, a teda hladas nejaku spolocnost ktora ti umozni dat data na ich servery zdarma a nezmaze to po case. Je to tazke kedze prevadzka servera stoji peniaze a z reklamy sa uzivi malokto).

Hladas (www.google.com) napr. slova: internetove uloziste zdarma, najdes napr. http://technet.idnes.cz/poradime-kam-si-na-interne tu-muzete-zdarma-ulozit-cokoliv-az-do-2gb-107-/sof tware.asp?c=A070703_202206_software_dvr a este dalsich milion clankov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru