Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nefunguje nacitani datovych nosicu pripojenych pres usb

Zdravim,

mam problem s prenosnou pameti. Pocitac s Win XP + SP3, prace v omezenem uctu.

Po zasunuti flashky do USB zacala klasicky blikat (datova komunikace), do 2s zhasla a vyskocila hlaska, ze zarizeni nebylo rozpoznano. Zkusil jsem jiny port, uplne to same. Restartoval jsem a pripojil znovu. Zaroven jsem zaregistroval, ze modem je take odpojen a nenapajen (na vsech USB portech). Tentokrat nic nezablikalo a zadna hlaska. Zkusil jsem jinou flashku a opet nic.

Nasledovalo chvilkove vypnuti a kontrola BIOSU (napeti, teploty, zarizeni atd.). Po zapnuti opet flashdisky a modem nereagovaly. Po prehozeni modemu na jiny port se najednou rozpoznal a zacala jeho instalace... Po vraceni na puvodni port opet plne funguje. Pametova media vsak stale nikoliv. Po pripojeni HDD pres USB, byl disk napajen a tocil se, avsak opet nerozpoznan. Pridana testovaci mys funguje normalne, puvodni mys take po celou dobu, USB lampicka sviti... z toho usuzuji, ze napajeni USB je v poradku.

Testy na breberky ciste. Ve spravci zarizeni se projevi jako "nezname zarizeni". Nejaky napad co problem zpusobilo a jak jej odstranit?

Diky predem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny