Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xbox360 nebo PSP

Ahoj, chcu si koupit nějákou konzoli, ale nemůžu se rozhodnout mezi Xbox360 a PSP. Podle mě Xbox má hlavní plus v tom, že na něj vycházejí největší herní pecky a má skvělou grafiku ale PSP je zase snadno přenosné. Mohli by jste mi poradit, která z těchto konzolí by jste mi doporučili?

Mglaedr

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja mám doma XBOX a som nad mieru spokojný, k tomu mám hraciu kartu aby som mohol hrať cez internet,…
Len tak 14.11.2009 10:05
Len tak
Jen technicky dotaz... Byval jsem driv paric jak ponorny varic a dovolim si tvrdit, ze jsem byl v 3…
mif 14.11.2009 11:17
mif
Jen tvůj názor....
GoIID1 14.11.2009 11:37
GoIID1
rovněž zastávám tento názor, mif má 100% pravdu.
touchwood 14.11.2009 14:12
touchwood
já souhlasím s váma dvěma, aimit na analogu je zvrácenost... poslední
Nigfire 14.11.2009 21:02
Nigfire

Ja mám doma XBOX a som nad mieru spokojný, k tomu mám hraciu kartu aby som mohol hrať cez internet, mám to prepojené celé s PC Windows Media Center a som spokojný ako nik. Grafika hier je super (hlavne cez HD kábel), čo čítam všade testy tak trošičku je lepšia ako na PS3 (ale to sa bavíme skutočne o detailoch, napr. http://www.sector.sk/novinka/50595/call_of_duty_mw 2_v_konzolovom_porovnani.htm). Ďalej reklamáciu nemá tak PSPčko ako XBOX, pri XBOXE príde kuriér na náklady Microsoftu po XBOX k tebe domov, zoberie ti ho a potom po opravení ti ho na náklady Microsoftu donesie. Výborné je XBOX LIVE, kde si môžeš sťahovať demá hier (skoro všetky novinky) ale aj staré plné hry (ako DOOM, DUKE NUKEM, PRINC PERSIA, a aj také tie diamanty čo ženy hrávajú - tieto hry nie sú za peniaze ale za nahrané body a je ich tam veľa). Rýchlo si vieš stiahnúť UPDATE k danej hre, nejaké nové mapy a všetko je to úúúplne jednoduché.

Priznám sa, že PS3 som nemal a ani nehral - takže hodnotiť to nebudem, hodnotím len to čo mám doma. Ale mám známych a nevedia si to tiež vynachváliť. Jedine čo ma štve, že nie je hra Kill Zone na XBOX, ale vraj má výjsť na budúci rok.

Doma máme XBOX ELITE (dal som do toho celkovo 270 EUR s HD káblom a dvomi hrami, v balení nebol HD kábel ten sa musel kúpiť zvlášť a bol tam len jeden bezkáblový ovládač). Prenos konzoli bude ako u PS3, odpojiť jeden HD kábel, elektrický kábel a dať to do krabice a môžeš ísť na prieč EU.

Ak si programátor ako ja :-D, vieš si tam vytvárať aj hry cez XNA (treba mať nainštalovaťný Visual Studio Express a doinštalovať XNA) a potom vieš priamo debugovať cez XBOX, je to peecka.

Jen technicky dotaz...

Byval jsem driv paric jak ponorny varic a dovolim si tvrdit, ze jsem byl v 3D deathmatchich dost dobry. Nedovedu si tedy predstavit, jak tento typ her parit bez mysi a klavesnice. Je u konzole takova moznost? Pokud ne, nemuze se jednat o plnohodnotne hrani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru