Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záloha windows vista

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak to je se zálohou windowsů,když by se mi sesypal někdy systém. Na notebooku HP je možnost vytvoření PC pomocí Centrumu zálohování a obnovení, ale když to spustím,mám na výber bud celé PC nebo jen nějaké soubory, a když zvolím tedy celé PC, píše mi to odhad na 10-18 DVD, což mi přijde nějaké divné (vzhledem k tomu co já požaduji) na jiném PC zn. acer jsem si udelal zálohu vist na 2DVD pomocí programu co tam byl v empowering technology a vpohode,ale u tohoto HPčka moc nevim jak to tedy udelam.

Mám prostě požadavek,aby kdyby mi zkolaboval system a nechteli mi windowsy naběhnout,tak jsem mohl dát dvd do pc a nainstalovat si win znovu (přes BIOS).

Na některém foru jsem se dočetl o programu Acronis True Image 10 CZ, prý je výborný a umí zálohovat ale nevím,jak se to tedy provádí když chci udelat tu záložní kopii windowsů.

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Acronis nedoporucim (spatne zkusenosti). Naopak doporucim Norton Ghost verze 11. Je to posledni NG,… poslední
mif 14.11.2009 18:00
mif

Acronis nedoporucim (spatne zkusenosti). Naopak doporucim Norton Ghost verze 11. Je to posledni NG, ktery ke svemu behu nepotrebuje strasidelne windowsi prostredi a cely program jede z bootovaciho CD/diskety:-D/flashky. Predpokladam, ze mas disk rozdeleny na vice partisen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru