Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký zvolit Instant Messenger - Problém se spamem

Reklama na skype? To asi mas halucinacie. Ja som tam ziadnu reklamu vzivote nevidel (teraz som to schvalne spustil, hladal, a ziadna tam nikde neni). Si si isty ze pises o skype? :-)

Jasne, tak si pozri screenshot. ;-) Ta prva reklama sa neda zrusit v nastaveniach (ako ostatne), ale na Skype fore pisali ze ju tam nemaju, takze asi nie je vo vsetkych krajinach, aj ked je divne ze by bola na Slovensku a v Cesku nie. Samozrejme, zmena jazyka na iny, anglicky napr. nepomoze.

http://img269.imageshack.us/img269/4446/skyperekla my.th.png

A nepotrebuje ziaden trilian na pozadi, skype funguje samostatne a bezproblemov. Mas uz z tych ICQ a trilianov uplne rozdrbane Win :)

Uz sa to vysvetlilo, Trillian chcem, Skype potrebujem, aj ked ho nechcem. Len pre porovnanie, spotreba pamate: trillian.exe 11 804 K (ucty ICQ, MSN, Facebook, Astra, Skype), skype.exe 41 213 K, skypePM.exe ?? + 20 272 K (ucty Skype). ICQ - originalny program som nikdy nepouzival a ani nebudem. Vdaka Trillianu nemusim pouzivat 4 samostatne programy, neobsahuje ziadne reklamy, spam, je zadarmo, ma pri tych istych protokoloch funkcie ktore v originalnych programoch chybaju a uz by som sa bez nich nezaobisiel, napr. tie taby/zalozky, ktore tu niekto spominal, nova verzia ma vela uzitocnych funkcii.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny