Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký zvolit Instant Messenger - Problém se spamem

Nechci lezt nekde hluboko do menu a patrat po tom, kde to koupit.
Mas to hned v prvej polozke, Skype > Koupit Skype kredit. ;)

Je to sluzba, kterou mne oni nabizi bez ktere se ja neobejdu.
...pro me to proste reklama neni.
Hmm.. len preto ze ty tu sluzbu potrebujes to nie je reklama? Je to ako keby MS mal reklamu v taskbare "Kupit Windows 7" alebo "Kupit MS Office", je to to iste, priamo v programe (OS) by bola reklama od rovnakej firmy.

Ked si predstavim ze taketo 'sluzby' by ponukal Trillian pre vsetky protokoly ktore podporuje, tak by polovica zoznamu kontaktov bola len reklama.

Teraz mam v Skype "Zavolejte si zdarma na bezny telefon", po kliknuti na odkaz vysvitne ze si musim kupit kredit, takze je to minimalne zavadzanie, ale skor klamstvo, okrem toho Slovencina v programe nie je, ale Slovensko nie je medzi krajinami kde je mozne zadarmo volat. Sorry ale nenavidim taketo reklamy ktore klamu. Este keby tam bola * a niekde inde malym pismom dopisane ze len ked to a to, aj toto nemam rad, ale aspon sa to nemusi povazovat za klamstvo, ale ked napisu "zavolajte si zdarma tam a tam" a ja si zdarma zavolat nemozem, tak to uz je moc. Keby napisali "kupte si kredit a volajte zadarmo na pevnu linku" to by bolo este OK, ale takto...

Debata uz nema smysl
Aspon tu sa zhodneme. :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny