Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zahlcuje se ram do 100%

dnes zase ( http://www.sendspace.com/file/aym3gc - obsahuje minidumb a nejaké další soubory, co mi to napsalo, že obsahují ten problém). zapnul jsem počítač, náročnou hru, po 1:40 hraní modrá obrazovka. dřív ale se takhle objevila a dole už byla hodnota 100, obrazovka tam setrvala tak 3 vteřiny a restart. ted i předtím to bylo tak, že to postupně rychle naskákalo: 25, 50, 75, 100, chvilku pauza, abych se na tu krásu vynadíval, DOWN.

jako ramky jsme měnili a zkoušeli po jedné různě, ale vždycky jenom chvilku a u každé se komp sral (tehdy ale vydržel pracovat velmi krátkou chvíli). to bych musel mít tu ramku po jedné nechat zapojenou třeba 14 dní, nebo měsíc, bůhví, kdy si to zase usmyslí spadnout.

síťovku mám v USB, ovladač jsem instaloval z cd přes visty. z internetu jsem sice stáhnul nějaký soubory, jakože budu mít aktuální ovladač, ale nebyl to exe soubor a nevěděl jsem, co s tím a nechtěl jsem to řešit, tak jsem zkusil cd a instalator z vist a šlo to, tak fajn, nezabýval jsem se. Takže mám se teda zabývat fakt tou usb kartou jo?

(zajímavý, že už podruhý ta obrazovka skočila, když jsem přišel z hospody, ono to ze mě cejtí ten chlast a bojí se to)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny