Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zahlcuje se ram do 100%

ahoj, mám problém, na který jsem na netu žádné řešení nenašel. bude to asi tedy pro větší bedny. slyšte tedy:
koupil jsem součásti počítače a s kámošem si potom sestavil pěkný pc přesně podle doporučené sestavy na jedné stránce (už to asi nenajdu). ze začátku běželo vše v pohodě, po pár dnech ale nastal problém, že zatíženost ramek pomalu začala stoupat, až dosáhla 99%, s pc se samozřejmě skoro nedalo pracovat a pak to hupslo do modré obrazovky. o den později už se zahltily tak rychle, že jsem ani nestačil zapnout net a vyhledat řešení (stejně pak nenašel).
teď co jsme zkusily:
* ramky otestoval kamarád na jiném pc, běžely celý večer úplně bez problému.
* několikrát jsme přeinstalovali visty. momentálně píšu z tohoto problémového počítače po poslední přeinstalaci, ale nedávám tomu moc velkou šanci. až začnu instalovat věci, tak se začne určitě zase zahlcovat.
* samozřejmě nejpravděpodobnější jsme viděli problém v základní desce, tu jedinou jsem nekupoval z obchodu, ale z aukce od člověka. asi měsíc a půl jsme řešili reklamaci, nakonec ji otestoval u sebe a prý běžela dva dny úplně v pohodě.
* jiný kamarád mi prozradil, že takhle to měli ve firmě taky, neví už jak to spravili, ale ať si prý stáhnu nějaký program, který mi bude čistit ram, to už jsem bohužel nestíhal. no dobře, teď to udělám, ale stejně si myslím, že tohle není normální a chtěl bych najít toho zakopanýho psa.

díky, jestli mi někdo poradí přesně co a jak na to, tak je borec :-*

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny