Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ako sformátovať ext3 disk na NTFS alebo FAT32?

Havaroval mi Windows XP SP3.

Inštaloval som NOD32, počas inštalácie sa mi vypol počítač, pretože mi občas asi ostáva zatlačené zapínacie tlačítko a niekedy sa to prejaví. Stáva sa mi to raz za mesiac, zvyčajne ešte pri zapínaní počítača, takže tomu nevenujem pozornosť.

Problémom je, že Windows už nenabehne, pred zobrazením Vitajte zamrzne. Inštalátor sa nedostane ani k zobrazeniu diskov, proste zamrzne. Konzola pre zotavenie pri prihlasovaní do partície Windows zamrzne tiež, takže sa do Windows nemám ako dostať.

Potrebujem urobiť zálohu cez Acronis True Image, aby som si vedel neskôr povyťahovať konfigurácie programov a uložené dáta.

Problémom je, že nemám nikde voľné miesto, takže chcem na dočasnú zálohu použiť oddiel, kde mám Linux, ktorý aj tak nepoužívam.

Chcem preformátovať nejakým spôsobom tento oddiel, aby doňho mohol Acronis uložiť zálohu Windows, lenže Acronis formátovať nevie, konzola pre zotavenie sa k príkazovému riadku nedostane, inštalátor zmrzne pri hľadaní predchádzajúcej verzie Windows a live CD Windows (Reatogo) mi odmieta formátovať.

Viete mi niekto poradiť ako sformátovať tú časť disku s Linuxom na NTFS alebo aspoň FAT32?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny