Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Error ovladace

Skus nielen najnovsie, ale aj starsie ovladace, napr. grafiky. A pytal som sa aj odkial presne jake ovladace tam instalujes.
To sa neda napisat sfleku ze v com je problem, moze to robit vadny/nacaty HW (proste doteraz bol dobry a odkedy to blbne tak je pokazeny, ta hra moze vyuzivat nieco co ine hry nevyuzivaju alebo co). Moze byt problem v tych Win (nejaky vir alebo nieco si tam spustil instalaciu ktora ti tam nieco rozdrbala nejake .dll ky prepisala apod). Vseobecne ci to je SW problem overis tak ze to zas nainstalujes uplne nacisto ten Win a len presne to co si tam instaloval pred 2 tyzdnami vtedy ked ti hra sla. Ked hra potrom pojde tak to bol SW problem a urob si zalohu systemoveho oddielu aby si to furt nemusel preinstalovavat. Ked to nepojde ani po cistej instalacii (presne takej ako pred 2tyzdnami ked to slo) tak je to HW problem (grafika, zdroj, doska, apod)

P.S. Kedze blbne len jedna hra tak ja tipujem ze to je SW problem takze by ti mala reinstalacia pomoct, ked uz nevies presne ze instalaciou coho sa to posralo (co si instaloval do PC v obdobi medzi dobou ked hra fungovala do momentu ked nefungovala) tak najrychlejsie asi bude nova instalacia...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny