Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s wi-fi (PCI karta ASUS WL-138g V2)

K uvedené PCI kartě je i software k připojení wi-fi. Když jsem nainstaloval tento software nepodařilo se mi k wi-fi připojit vůbec.
aspoň víš, proč se navždy vyhýbat taiwanskému/čínskému software - je to nefunkční odpad, který nebývá testován v jinojazyčných verzích windows.
jestliže se pomocí systémového "seznamu bezdrátových sítí" dá připojit bez problémů, nemá smysl ty čínské paskvily vůbec instalovat.

v té nepřehledné slohovce jsi zapomněl na takové detaily, jako verze windows? servicepack?
a pomohl by výpis: start - spustit - cmd.exe - ipconfig -all pro nastavení sítě, ať se vyloučí konflikt s notebůů.

wifi je na noteboocích bez problémů - anténka ve víku je v prostoru a signálu nic nebrání v cestě.
ale dost sporná bývá praktická montáž wifi karty do pc: anténa bývá přilepená u stínící panelové zdi, kolem ní visí další kabely z pc které přidávají stínící klec - a přijímaný signál stojí za dvě věci.

doma provozuju stejnou kombinaci: router mi jede bez problémů už rok, ale jsou jiní uživatelé kteří si u něj stěžují na výpadky a nestabilitu. řešením někdy může být přeflashování firmware, na druhou stranu - tobě jede připojený notebůů normálně.
stejnou sítovou kartu má zase soused co se připojuje přes pár zdí (šifrování wpa). žádný slavný ten signál není, ale právě úklid kabelů výrazně pomohl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny