Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké repro k této zvukové kartě ?

Jelikož už mám něco naposloucháno na komponentech zvučných i méně známejch značek řádově od 10tek. do 100vek tis., mohu s klidným svědomím i když nerad :-/ uznat, že jak jsem slyšel prvně hrát Genius HT, velmi mě jejich přednes překvapil vzhledem k pořizovací ceně, nicméně v této cenové relaci se těžko dá něco lepšího najít. Sice má trochu zaduněný zvuk subwooferu a koncový stupeň vykazuje už poměrně slyšitelný šum a více lidí si stěžuje na problémové přepínaní vstupů, ale vzhledem k tomu, že je to především sestava k PC hrají opravdu dobře, nakonec zákony fyziky přinutili i Asiata vyměnit umělou hmotu za kvalitnější materiál a je to znát, protože v konstrukcích reproduktorů a reprosoustav se zatím žádná tech. revoluce nekonala.
Na druhou stranu dneska slušně hrající komplet reprosoustav 5.1, s prvky kdysi spíše výhradou kategorie Hi-end lze pořídit za již celkem směšný peníz, viz. třeba poměrně dobře hrající sestava PureAccoustic a čuměl jsem i na to slušné řemeslné zpracování a údajně to vyrábějí taky Asiati ::) .

Takže klidně i já ortodoxní hifista řeknu, že ve své katogorii, pro kterou jsou určené hrají super a pokud tomu nevěříš tvoje mínus :-D

Craft

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny