Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Case s infra nebo infra ovladani pro SetTopBox

Mno, zalezi na tom, kolik za to chces dat. Existuji infraky (i cele "kejzy" s infraky), ktere se zapoji na interni USB, pricemz zapinani PC je reseno redukci (prubezkou) mezi PSU a deskou. Do samohrajek velice uspesne montuju zarizeni IMON od Eurocase (nesmejte se - tenhle HW/SW je narozdil od zdroju jmenovane firmy prekvapive funkcni a blbovzdorny :-)), cena je ale (i na muj vkus) dost prehnana.

SSD disk je do HTPC idealni vec, ceny ovsem nejsou zdaleka lidove. Dobre je strcit tam standardni HDD s nizkym RPM a green funkceni, cele to pak podporit silencery. Nesetri na kapacite! Do samohrajky (ktera ma plnit i funkci digitalniho recorderu) pod pultero nejdi.

Zapomen na Atombordel, ac by byl podporen jakoukoliv technologii (vyborny ION). Tento CPU je vsech shitu veliky vladce a velmi brzy bys jeho nakup olitoval. Vol nizkoprikonova dvoujadra (na tyto aplikace je jedno, jestli AMD ci Intel - ber to, co je tvemu myokardu blizsi) z "dvojkove" rady (X2 II, C2D 7xxx). Ver mi - ono to HTPC je vlastne normalni pecko, a casem zjistis, ze se na tom daji delat i jine veci, nez jen cucet na filmy. Pak budes Atoma proklinat smutnym hlasem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny