Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový notebook Dell inspiron mini 1011

Prosím, nemáte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? Nebyl u toho podrobný návod jak pc ovládat - zejména zkratky s Fn atd. A dále je tam psáno Aktualizovat pc systém BIOS a ovladače na nejnovější verzi. Jenže si nevím rady. Předem děkuji za případné rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zjistil uz nekdo jak se zapina ten BT na tomto notebooku? Pri instalaci toho foxconn ovladace to pis…
omg 01.10.2010 22:20
omg
Bluetooth sa na niektorych modeloch zapne spolu s wifi. Poznas to podla toho ze mas vpravo dole aleb…
MM.. 09.10.2010 00:55
MM..
BT to má :-) připojuji přez něj myš, telefon... vše funguje bez problémů, akorád si nejdřív na http:… poslední
smaikee 17.10.2010 21:51
smaikee

zjistil uz nekdo jak se zapina ten BT na tomto notebooku? Pri instalaci toho foxconn ovladace to pise at zapnu bluetooth klavesovou zkratkou Fn+F2 a nebo Radio vyp/zap ...To Fn a F2 zapina Wifi a tomu druhemu nerozumim .. kde je tlacitko radio vyp/zap?

Bluetooth sa na niektorych modeloch zapne spolu s wifi. Poznas to podla toho ze mas vpravo dole alebo aj v ovl.paneloch bluetooth ikonku. Treba mat nainstalovane ovladace (vid web dell.com) samozrejme.
BT modul moze byt aj volitelny, t.j. nemusi byt vzdy integrovany.

BT to má :-) připojuji přez něj myš, telefon... vše funguje bez problémů, akorád si nejdřív na http://support.euro.dell.com/support/downloads/dri verslist.aspx?c=cz&l=cs&s=gen&ServiceTag=7Z4F4L1&S ystemID=inspiron1012&os=W732&osl=CZ v sekci síť stáhněte Dell Wireless 365 Bluetooth Module a pak byvám to mělo fungovat, mě se nainstalovali systémový bt a potom se také nainstaloval bluesolei nebo jak to je... to jsem pak odinstalovala a teĎ mám klid.. tento ntb to má napsáno ve funkcích, jen si s tím člověk musí pohrát

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru