Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakou kvalitní kolečkovou židli do 4000,-Kč?

Síťových opěradel se nemusíš vůbec bát, já jsem si jedno takový koupil a je to výborný - záda pěkně větrají, opěradlo je pevný, nemusíš se bát, že by ses propadl. Já ho koupil asi za 2400 a o nějakej měsíc později jsem ho viděl prodávat v Asku za 1700Kč :-)
Ale na výběr jdeš velmi špatně. Do křesla si musíš sednout, nějaký doporučení přes internet je na hovno. Takže si obejdi obchoďáky s nábytkem a rač šoupat zadní část svýho majestátu po vystavených židlích. Někdo preferuje křesla s houpáním, někdo to nesnáší. Stejně tak vysoký/nízký opěradlo, bederní podpěrka, područky. Pokud chceš něco opravdu dobrýho, tak dobrý židle stojí okolo 7 tisíc, ty už mají hromady nastavení včetně sklonu sedáku.
Pokud budeš brát křesílko z obchoďáku, tak pár rad - já jsem chtěl pokud možno kovový kříž (ten na spodku, pětiramenný, s kolečkama), kolečka tam byly obyčejný plastový, později jsem je nahradil jinýma, s úpravou na plovoucí podlahy. Zvaž taky, jestli chceš hodně měkkej sedák, na odpočinek je to fajn, ale v těch měkkých se při delší práci paří pozadí.

Mám tuto:
www.kika.com
Trošku v ní asi po roce lupe, ale zatím je celkem pevná. Jen zjišťuju, že je to dělaný na nějakou malou váhu, asi o 10 % to přeťěžuju :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny