Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakou kvalitní kolečkovou židli do 4000,-Kč?

Tak postupne...

Sietovina - tiez som nevedel preco, ale aj teraz mam spoteny chrbat, oni vedia co robia. :)

Koza - ako som pisal, nic proti, ale chcel by som uz radsej latku, existuje aj kombinacia, sietovina na chrbat a koza na opierky ruk a sedak.

Vyskusat - ano, vyberal som sedacku a na obrazkoch, aj nazivo vyzeraju uzasne pohodlne, ale ked si sadnes - aj kuchynska stolicka je pohodlnejsia, takze suhlasim, vyskusaj si v obchode a potom pohladaj na nete, mozno kupis aj o 30% lacnejsie.

Polohovatelnost - to tu okrajovo padlo ale toto je to najdolezitejsie, lebo ked nie si absolutny priemer (postavou), nieco ti bude vadit. Urcite by som si nekupil kreslo bez moznosti polohovania podruciek a to hore/hole a do stran.

Ja mam teraz druhe kreslo k PC a tiez som setril. Keby som nesetril, mal by som za tie 2 teraz jedno kvalitne...

Inak planujem si tiez kupit nove kreslo, menim toho viac a toto je to najdolezitejsie, uz som v stadiu ked si vyberam medzi konkretnymi modelmi, len by som si ich chcel vyskusat a niue vsetky som nasiel v kamennych obchodoch. Ceny budu asi trocha mimo, ale podobne verzie bez opierok hlavy by mohli byt este za prijatelnu cenu - a ked setris, tak to znamena ze nemas dost penazi, vtedy plati dvojnasobne - nie sme taki bohati aby sme si mohli dovolit kupovat lacne (alebo nekvalitne) veci - a hlavne ked sa to tyka zdravia. Bud to pochopis teraz alebo o par rokov ked budes kupovat dalsie, ja som sa poucil a uz setrit nebudem - a prave vtedy usetrim! :)

Tu su teda tie medzi ktorymi sa rozhodujem:

Herkules - http://www.stoly-stolicky.sk/kancelarske-kresla/ka ncelarske-kreslo-herkules-2.html
Vapor - http://www.stoly-stolicky.sk/kancelarske-kresla/ka ncelarske-kreslo-vapor-2.html
Sona una 100 - http://nabytok.apema.sk/product_info.php?cPath=40_ 103&products_id=1002

Najvaznejsi kandidat je Herkules, to hlavne koli tomu sietovanemu operadlu a 5 rocnej zaruke, prisposobitelnost vsetkeho je uz samozrejmost.

Ked som vyberal narazil som aj na tieto (vsetko sietovane), su lacnejsie a maju "len" 3-rocnu zaruku ale budu dobre, nizsie by som nesiel, max. ak najdes nieco bez opierky hlavy ale tie podrucky musia byt polohovatelne:

Saturn - http://www.stoly-stolicky.sk/kancelarske-kresla/ka ncelarske-kreslo-saturn.html
Exact - http://www.stoly-stolicky.sk/kancelarske-kresla/ka ncelarske-kreslo-exact.html
Phoenix - http://www.stoly-stolicky.sk/kancelarske-kresla/ka ncelarcke-kreslo-phoenix.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny