Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je naka moznost aby z 1 PC jeden hral hru a druhej si poustel film?

který umožňuje vybrat výstupní zvukové zařízení. třeba Winamp, kde je možnost použít i více oken pro s puštění i výběr přes jako zvukovku pojede, například vestavěnou, nebo přidanou a mám za to že podle toho kolik jich máš tolik ti dá zvukovek vybrat. Nevím ovšem už jestli by to zvládl i v podobě použitých kodeků a to že se pod vinampem dá přehrát i video, nebo tv, i rádio, to asi víme.....

A jak si poradí ovladače grafické karty s tím, že na jeden výstup jde fullscreen film
Už z toho důvodu, že to převážně umí roztáhnout okno pouze na ploše daného monitoru. I když to roztáhneš ručně zůstane ti video vždy jen na jednom z monitorů.
Pochopitelně ale není problém video roztáhnout za určitých podmínek až na 6 monitorů :-)

já si pustím nějakou hru, která si taky nárokuje fullscreen
Převážně je to podobné jako co jsem psal u videa, ovšem stejně tak jsou hry co podporují až 6 monitorů :-) i to však spočívá na použití grafiky a ovladače.
Vcelku dnes není nic nemožné natož připojit druhý monitor i bez toho aby to primární karta umožnila. Tedy třeba přes USB.

A co se týče tvého dotazu celkově, tak toto řešení jsem měl na ATI AIW Rage 128/32 před cca 10ti lety. Tu mašinu má dnes vedle kluk, ovšem už není tak multimediálně napráskaná jak byla.

A jak říkám je to o penězích a sw a vědět co chceš, jestli chceš mít 6 monitorů a na každém mít jeden obraz a po vybrání to roztáhnout na všechny, nebo 4 na něco jiného a 2 něco jiného a pod.....jestli na to many nemáš nemá cenu se o tom více rozepisovat spoustu HW a informací najdeš na netu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny